Çin’in Şanghay kentinde 5-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 3. Çin Uluslararası İthalat Fuarı’nda (CIIE) sergilenecek 114 grup malın gümrükten geçtiği bildirildi.

Shanghai Gümrük İdaresi’nin açıkladığı verilere göre, CIIE’ye katılacak 7 milyon 510 bin dolar değerindeki 114 grup mal önceki gün itibarıyla gerekli onayları alarak gümrükten geçti.

Açıklamada, 3. CIIE’nin pürüzsüz şekilde düzenlenmesine kolaylık sağlamak üzere, ülkenin çeşitli sınır kapılarında 43 özel geçiş noktası ve 79 özel pencere açıldığı belirtildi.



Yazar: Kerem Kofteoglu
1963’te Mardin’de doğdu. İlk ve lise eğitimlerini İstanbul’da tamamladı. Dünya gazetesinde Reklam Bölümü'nde işe başladı. Sonra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nı takip eden muhabirlerden biri oldu. Daha sonra sırasıyla Hürriyet Gazetesi’ne bağlı haftalık Ekonomist Dergisi ve Sabah grubunun Para dergisinde çalıştı. Bir dönem Turizm Yazarları Derneği’nin (TUYED) Başkanlığını yürüten Köfteoğlu, halen çeşitli dergilerde serbest gazetecilik yapıp, bazı kurumlara basın ve turizm danışmanlığı hizmeti veriyor.