WANG YANG,İSTİHDAM POLİTİKASININ ÖNEMİNİ VURGULADI

Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez K omitesi Siyasi Bürosu Daimi Komitesi üyesi ve Çin Halk Siyasi Danışma Konferansı (CPPCC) Ulusal Komitesi Başkanı Wang Yang, Çin’in başkenti Beijing’de konferansın 13. Ulusal Komitesi’nin 23. daimi komite oturumunun kapanış toplantısına başkanlık ederken ve konuşma yaparken görülüyor, 24 Ağustos 2022.

BEİJİNG, 25 Ağustos (Xinhua) — Wang Çarşamba günü, ülkenin önce istihdam politikasını uygulamaya y önelik çaba gösterilmesi çağrısında bulundu. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua



Yazar: Kerem Kofteoglu
1963’te Mardin’de doğdu. İlk ve lise eğitimlerini İstanbul’da tamamladı. Dünya gazetesinde Reklam Bölümü'nde işe başladı. Sonra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nı takip eden muhabirlerden biri oldu. Daha sonra sırasıyla Hürriyet Gazetesi’ne bağlı haftalık Ekonomist Dergisi ve Sabah grubunun Para dergisinde çalıştı. Bir dönem Turizm Yazarları Derneği’nin (TUYED) Başkanlığını yürüten Köfteoğlu, halen çeşitli dergilerde serbest gazetecilik yapıp, bazı kurumlara basın ve turizm danışmanlığı hizmeti veriyor.