Pandeminin vurduğu ve ekonomisini yeniden canlandırmaya çalışan Tayland, 60’tan fazla ülke ve bölgeden aşılarını yaptırmış ziyaretçilere kapılarını yeniden açtı.

(BANGKOK-Xinhua) — İşte ülkenin Chonburi eyaletinin Pattaya kentindeki sahili ziyaret eden turistlerin geçirdiği keyifli bir günden yansıyan kareler

Tayland’ın Chonburi eyaletinin Pattaya kentindeki sahilde turistler görülüyor, 16 Kasım 2021. (Fotoğraf: Rachen Sageamsak/Xinhua)

 

Tayland’ın Chonburi eyaletinin Pattaya kentindeki sahilde turistler yürüyüş yapıyor, 16 Kasım 2021. (Fotoğraf: Rachen Sageamsak/Xinhua)
Tayland’ın Chonburi eyaletinin Pattaya kentindeki sahilde turistler yürüyüş yapıyor, 16 Kasım 2021. (Fotoğraf: Rachen Sageamsak/Xinhua)
Tayland’ın Chonburi eyaletinin Pattaya kentindeki sahilde bir turist uçurtma uçuruyor, 16 Kasım 2021. (Fotoğraf: Rachen Sageamsak/Xinhua)
Tayland’ın Chonburi eyaletinin Pattaya kentindeki sahilde bir turist yürüyüş yapıyor, 16 Kasım 2021. (Fotoğraf: Rachen Sageamsak/Xinhua)


Yazar: Kerem Kofteoglu
1963’te Mardin’de doğdu. İlk ve lise eğitimlerini İstanbul’da tamamladı. Dünya gazetesinde Reklam Bölümü'nde işe başladı. Sonra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nı takip eden muhabirlerden biri oldu. Daha sonra sırasıyla Hürriyet Gazetesi’ne bağlı haftalık Ekonomist Dergisi ve Sabah grubunun Para dergisinde çalıştı. Bir dönem Turizm Yazarları Derneği’nin (TUYED) Başkanlığını yürüten Köfteoğlu, halen çeşitli dergilerde serbest gazetecilik yapıp, bazı kurumlara basın ve turizm danışmanlığı hizmeti veriyor.