KIŞ PARALİMPİK OLİMPİYATLARI’NIN MEŞALE KOŞUSU BEİJİNG FUAR PARKI’NDA
- 5 Mart 2022
- Yayınlayan: Kerem Kofteoglu
- Kategori: Son Yazılar

Beijing 2022 Paralimpik Kış Olimpiyatları’nın meşale koşusu, Perşembe günü öğleden sonra Yanqing’deki Beijing Fuar Parkı’na ulaştı.
(Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Beijing’den bildiriyor-XHTV) –Önde gelen engelli sporcular, antrenörler ve toplumun her kesiminden insanlar dahil toplam 120 meşale taşıyıcısı, parktaki meşale koşusuna katıldı.
Meşale taşıyıcı ZHOU XİAOHUİ: “Beijing 2022 Paralimpik Kış Olimpiyatları’nın meşale taşıyıcılarından biri olmak benim büyük bir onur. Bu, bir onur ve büyük bir sorumluluk. Tüm sporculara büyük başarılar diliyorum.”
Beijing 2022 Paralimpik Kış Olimpiyatları’nın meşale koşusu, Çarşamba günü Beijing’de başladı ve Beijing, Yanqing ve Zhangjiakou yarış bölgelerinden katılacak 565 meşale taşıyıcısıyla Cuma gününe kadar sürecek.